ΥΛΙΚΑ
½ κιλό καρυδόψιχα τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
1 αβγό
1 κουτ. σούπας γιαούρτι
1 ωμή πατάτα ψιλοτριμμένη
2 φλυτζάνια τσαγιού μπαγιάτικο ψωμί (εγώ έτριψα παξιμάδι)
Γάλα
Αλάτι, πιπέρι
Αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μουλιάζουμε το ψωμί (ή το παξιμάδι) στο γάλα μέχρι να μαλακώσει, το στύβουμε καλά και το τρίβουμε σε ψίχουλα
- Σε μεγάλο μπωλ, ρίχνουμε και ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά μαζί: το τριμμένο ψωμί, την καρυδόψιχα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πατάτα, το γιαούρτι, το αυγό, αλάτι και πιπέρι.
- Πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε.. Εγώ τα έψησα στον φούρνο για πιο ελαφρύ φαγητό.
Τρώγονται ζεστά.