Κάστανα στιφάδο με κίτρινη κολοκύθα

Υλικά για 4 μερίδες :
Κάστανα αποφλοιωμένα 400γρ.,

κρεμμύδια για στιφάδο 250γρ.,

κολοκύθα κίτρινη 250 γρ.,

ελαιόλαδο 3κ.σ.,

κρεμμύδι ξερό 1τεμ,

σκόρδο 1 σκελίδα,

ντομάτες ώριμες 3-4 τεμ.,

ντοματοπολτό 1κ.σ,

κρασί 1 ποτηρακι

σεντρολίβανο φρέσκο 1κλαδακι,

αλάτι,

δάφνη 1φυλλο

φρεσκοτριμενο πιπέρι.
Τρόπος παρασκευής : 
Τσιγαρίζουμε ελαφριά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με το σκόρδο, το σβήνουμε με το κρασί ,προσθέτουμε τη ντομάτα που έχουμε περάσει από το τρίφτη το ντοματοπολτό τη δάφνη ,και λίγο νερό ,το αφήνουμε να βράση για 10΄ περίπου. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια , τα κάστανα, και τη κολοκύθα που έχουμε κόψη σε χονδρά καρέ, το δενδρολίβανο το αλάτι ,μειώνουμε τη ένταση της εστίας στο μισό και ψήναμε για αλλά 15-20 ΄ δοκιμάζουμε και προσθέτουμε το φρέσκο τριμμένο πιπέρι .