Ρολό κοτόπουλου με γέμιση κάστανου

Κοτόπουλο αποστεωμένο, βελτιωτικό απόδοσης γύρου (πρωτεΐνη σόγιας, λεκιθίνη σόγιας , γλουτένη, σιτάρι, πρωτεινη γάλακτος, λακτόζη, αυγό, καλαμπόκι, όσπρια, γλουταμινικό, σέλινο, καρότο).

Γέμιση: νερό, αποξηραμένα φρούτα και ξηροί καρποί (κάστανο, βερίκοκο, μήλο, δαμάσκηνο, σταφίδες, κάσιους, περιέχουν θειώδη), σάλτσα τζίντζερ, σάλτσα σόγιας/δαμάσκηνου, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, μπαχαρικά, βότανα.

Τρόπος μαγειρέματος

Στο φούρνο: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς, αλατοπιπερώνετε εξωτερικά και το αλείφετε με λάδι. Το τοποθετείτε στο ταψί και προσθέτετε αλουμινόχαρτο στην επάνω μεριά του ρολού. Το αφήνετε να ψηθεί για μία ώρα κι 15 λεπτά. 5 με 10 λεπτά πριν το σβήσετε, αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο ώστε να ροδίσει και να κάνει κρούστα το επάνω μέρος. Το ρολό είναι έτοιμο για να το σερβίρετε!
Tip: Σερβίρεται ιδανικά με ποικιλία φρέσκων λαχανικών.
Tip: Για έξτρα νοστιμιά προσθέτετε κατά τη διάρκεια του ψησίματος ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Τελειώνοντας το ψήσιμο μαζεύουμε το ζουμί και ‘’δένετε’’ με λίγο κορν φλάουρ. Η σάλτσα είναι έτοιμη.

Διατήρηση

Στην συντήρηση: 5 ημέρες σε θερμοκρασία 0-4°C ή λιγότερο (μαγειρεμένο 5 με 7 μέρες)

Στην κατάψυξη: 6 μήνες εφόσον έχουν καταψυχθεί εγκαίρως σε θερμοκρασίες -17°C με -18°C (μαγειρεμένο μέχρι 12 μήνες